mandag den 9. november 2015

To mere fra Winther & Bargholz

For et par uger siden startede jeg en lille serie med øl fra et nyt bekendtskab for mig, Winther & Bargholz. Del to i serien kommer så langt om længe her!

Max, 5,5 % brown ale. Let maltet duft. Malt, karamel, begge på en diskret måde i smagen. Lidt frugt, nødder og næsten en anelse sherry i eftersmagen. Kun let bittert. Jeg fornemmer også en smule røg. En typisk letfyldig brown ale, men heldigvis med mere og bedre smagselementer end traditionelt. 3-4 skumfiduser.



Nello, 5,4 % ipa fra w&b. Noget underlig duft rådden duft, med mindelse af brett, men det er der vel ikke i? Men smagen har også et klart aftryk af denne gær, som må være endt i flasken/brygget ved en fejl? Der er noget let frugtig humle indover og medium bitterhed. Hvis den var blevet præsenteret som saison ville den have været fin. Som ipa er den nok mest af engelsk type, men her formentlig fejlbehæftet. Lidt svært at give karakter, for slutresultatet er såmænd fint nok. Det ender på fire skumfiduser, men burde måske kun få en med den formodede forurening.

#1268-1269

Ingen kommentarer:

Send en kommentar